Risteilyt kesällä 2018

Maksimimatkustajamäärä Olgalla on 34 henkilöä, ja aluksella on A-oikeudet. Kaljaasin ammattitaitoinen ja kokenut miehistö takaa onnistuneen ja turvallisen risteilyn. Myös erilaiset tilausristeilyt, esim. syntymä- päivät, häät ja yritysten tilaisuudet ovat tilattavissa meiltä. Tervetuloa nauttimaan hyvästä tuulesta!

Katanpään linnakesaari 30.6.−5.8.2018

Lähdöt Uudestakaupungista lauantaisin ja sunnuntaisin 10.30, paluu Ukiin klo 18.00. Löydä saariston kätketty helmi! Katanpään mielenkiintoiset linnoitukset tykkeineen, upea luonto ja jännittävät kivilouhokset houkuttelevat eri-ikäisiä kävijöitä. 

58 € /aikuinen
28 € /lapsi (4−12 v.)
Sis. edestakainen merimatka, lounas menomatkalla laivassa (lohikeitto ja saaristolaisleipä) sekä opastettu kierros linnakesaarella.


Lasten Merirosvoristeilyt 6.–27.7.2018

Heinäkuussa perjantaisin 6.–27.7. klo 15–17. Lasten ja seikkailuhenkisten oma merirosvoristeily. Risteilyllä kierretään Uudenkaupungin saaristossa ja kuullaan mitä mielenkiintoisimpia juttuja ja koetaan sitäkin enemmän. Mukaan reissuun on värväytynyt joukko jännittäviä ja iloisia piraatteja, jotka keksivät matkan aikana kaikenlaista hauskaa tekemistä. 

20 € /lapsi
25 € /aikuinen 
Sis. laivamatkan, ohjelman, yllätyspussin ja mehun.

Juhannusaaton iltaristeily 22.6.2018 klo 16–24

Koe ainutlaatuinen elämysristeily juhannusaattona! Kohteena Katanpään linnakesaari ja sen letkeät juhannusjuhlat. Kokko, ohjelmaa, musiikkia ja rentoa meininkiä.

70 € /aikuinen 
35 € /lapsi (4–12 v.) 
Sis. risteilyn, ruokatarjoilun laivassa ja juhannusohjelman Katanpäässä.

Kaikki Kaljaasi Olgan risteilyt vaativat toteutuakseen vähintään 15 matkustajaa.


Alla olevasta verkkokauppalinkistä voit ostaa liput Kaljaasi Olgan Katanpään risteilylle.

Historia
Hintaesimerkit
Menu
Kesäristeilyt
Rapuristeilyt

Site

Etusivu
Risteilyt
Kalastus
Tapahtumat
Levi
Unique
Majoitus
Referenssit
Yhteys