ban-kannella-porukkaa.jpg

Risteilyt

Palvelut

Oletko järjestämässä tapahtumaa?

Olemme täyden palvelun tapahtumatoimisto, joka tekee tarvittaessa kaiken puolestasi. Idearikas tiimimme toteuttaa teräksisellä ammattitaidolla kaikenlaiset yritystapahtumat ja asiakastilaisuudet.

Kick-offit, gaalat, koulutuspäivät, seminaarit, road show:t, pikkujoulut, kesäjuhlat, virkistyspäivät ja monet muut tilaisuudet hoituvat kauttamme vaivattomasti. Vuosien kokemuksen omaavat tekijämme takaavat onnistuneen tapahtuman muutaman hengen tilaisuuksista aina suuriin tapahtumiin.

Huolellinen suunnittelumme takaa, että kaikki tapahtuman yksityiskohdat tulee huomioitua ja lopputulos on taattua laatua. Asiakastilaisuus toimii myös yrityksen käyntikorttina ja silloin on tärkeää, että kaikki järjestelyt hoituvat viimeistä piirtoa myöten.

Tavoitteemme on aina ylittää asiakkaan odotukset ja olemme onnistuneet siinä hyvin. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon! Kysy lisää!

Meiltä myös kaikki tapahtumien oheispalvelut, kuten promootiohenkilöt, ilotulitukset, juontajat, esiintyjät, bändit, catering-palvelut ym.

Järjestämme mm. 
 1. Pikkujoulut
 2. Myyntikokoukset
 3. Asiakastilaisuudet
 4. Gaalat promokiertueet
 5. Konsertit
 6. Koulutuspäivät
 7. Virkistyspäivät
 8. Seikkailupäivät
 9. Messutapahtumat
 10. Messuosastot
 11. Ulkoilmatapahtumat
 12. Syntymäpäivät
 13. Polttarit
 14. Tapahtumapaketit

Kauttamme tilattavissa: promohenkilökunta, juontajat, tunnelmaan sopivat bändit/trubaduurit