ban-kannella-porukkaa.jpg

Risteilyt

Kuunari Lokki

Purjehdusta aidoimmillaan

Kuunari lokki on kiertänyt purjelaivasäätiön aluksena maailman merillä monet vuodet. Nyt se on palannut taas muutaman yksityiskäytössä pidetyn vuoden jälkeen takaisin vuokraköyttöön. Lokin myötä pystymme nyt tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin laajemman kirjon merellisiä mahdollisuuksia.

Kuunari Lokki luo erinomaiset puitteet purjehduskoulujen järjestämiseen ja toimii todella hauskana ohjelmana privaattiryhmille sekä yritystilaisuuksille.
Heinäkuun vuokraamme Lokkia viikoksi kerrallaan kipparin kanssa. Eli jos sinun omat taidot ei vielä riitä tai halauat nauttia lomasta ilman huolia, niin sitten lokki on juuri oikea vaihtoehto ryhmällesi. Viemme porukkasi saariston upeimpiin luonnonsatamiin ja vierasvenelaitureihin. Rakennamme reitin juuri teidän toiveiden mukaan.

Pienille 4-6 hlön johtoryhmille pystymme järjestämään hienot puitteet Lokilla, kun haetaan erilaista ympäristöä tehdä rauhassa töitä vaihtelevissa maisemissa. Lokilla järjestyy kuudelle hlölle oma tila yöpymiseen sekä maksimissaan 12 seikkailunhaluisille. Kokkimme loihtii tarvittaessa herkut Lokin täysin varustellusta pentteristä. 

Retkipurjehduskurssit

Oletko suunnittelemassa purjeveneen ostoa tai mietitkö kiinnostaisiko purjehdus?
Retki purjehdukset tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tutustua purjehdukseen ja samalla tietysti kanssamatkustajiin. Ammattitaitoinen miehistömme opastaa teitä matkan ajan ja näin saatte hyvän tuntuman purjehduksen alkeisiin.

Lue lisää purjehduskursseista

 

 Kilauta myyntiin

Puh. 0400 468 567

tai heitä mailia