ban-kannella-porukkaa.jpg

Risteilyt

Risteilyt

Purjehtimaan, risteilemään tai veneilemään

Aavatar

Aurajoelta Turun ulkosaarille

Hot Group risteilyt

Kun haluat viedä itsesi, ystäväsi tai asiakkaasi merelle, niin kalustomme täyttää erilaiset  veneilytoiveet. 

Kun haluatte nauttia saaristomeren maisemista ja nauttia risteilytunnelmasta entisajan kiireettömään tyyliin on valintanne Pohjoismaiden vanhin Kaljaasi Olga.

Kun haluatte purjehtia liukkaasti sulavalinjaisella purjeveneellä tai oppia purjehtimaan, niin silloin Kuunari Lokki on oikea valinta. Lokilla pääsette kokemaan todellisen purjehduksen salat sekä haasteet.

Vesibussi Aavatar liikennöi säännöllisesti kesällä torstaisin ja perjantaisin Kustavista Katanpään linnakesaarelle. Muina aikoina Aavatar on tilausristeilykäytössä.  Mukaan mahtuu 52 henkeä.

Mikäli olette lähdössä pienen ryhmän kanssa saaristoon ja kaipaatte nopeaa kyytiä, niin tarjoamme teille vauhdikkaat kyydit Sterna-veneillämme.

Jokaiselle venematkalle mukaan lähtee kokenut kippari sekä tarvittaessa myös muu henkilökunta. Aluksemme ovat turvallisiksi katsastettuja ja tilausristeilyihin sisältyy asiaankuuluva varustus purjehdusasuja myöten. Kysy lisää!

 

Risteilykalusto

IMAGE_27.jpg
Kaljaasi Olga //

Sulavalinjainen kaljaasi Olga on valmistunut 1885. Kesäkaudella Wanha Rouva risteilee Uudestakaupungista Katanpään linnakesaarelle lauantaisin ja sunnuntaisin ja tilausristeilee muulloin.

Kysy lisää!

Kuunari_Lokki.jpg
Kuunari Lokki //

Kuunari Lokki tarjoaa erinomaiset puitteet yksityis- ja yritystilaisuuksille. Aluksella onnistuu myös purjehduskoulut!

Kysy lisää!

aavatar_merella.jpg
Vesibussi Aavatar //

M/S Aavatar tekee vesibussimatkoja Turun saaristossa kotisatamanaan Naantali. Aavattaren kyytiin mahtuu maksimissaan 52 henkeä ja sen nopeus on 10 solmua.

Kysy lisää!