ban-kannella-porukkaa.jpg

Risteilyt

Kohteena Levi

Räätälöidyt tapahtumat Levin talveen

Toteutamme asiakkaillemme rikkaalla mielikuvituksella laadukkaita tapahtumia aina pienemmistä ryhmistä suuriin yritysryhmiin. Olemme erikoistuneet tasokkaaseen palveluun ja järjestelyt ovat aina asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityjä. Tarjoamme unohtumattomia elämyksiä, seikkailuja ja hetkiä, jotka eivät koskaan unohdu.

Meiltä saat valmiin paketin aikatauluineen sekä aktiviteetteineen. Kauttamme hoituvat vaivattomasti majoitukset, ruokailut, kokoustilat ym. järjestelyt. Levin vertaansa vailla olevat puitteet mahdollistavat monipuolisen ohjelman, johon voidaan sisällyttää moottorikelkkailua, porosafaria, huskysafaria, savusaunaa, laskettelua, hiihtoa, lumikenkävaellusta ja vaikka mitä muuta!

Meillä on vuosien kokemus tapahtumien tuottamisesta Levillä, jonka myötä olemmekin juuri  oikea kumppani sinulle kaikissa järjestelyissä.

Tule virkistymään Leville!

Moottorikelkkasafarit

Moottorikelkkasafarit kuuluvat usein osana elämyksiin, joita järjestämme pääsääntöisesti Levin hangilla. 

Moottorikelkkailu on elämys ja vauhdikas tapa ulkoilla ja se käy varsinkin tottumattomalle myös liikunnasta. Ammattitaitoiset oppaamme varmistavat, että kelkkailu suoritetaan ryhmän kokemukseen sopivissa olosuhteissa unohtamatta turvallisuutta. Perehdytys ennen safaria varmistaa, että ryhmän jokainen jäsen tietää mitä on tekemässä ja kelkkailu on turvallista. Upea Lapin luonto ja reitti, joka kulkee välillä koskemattomilla hangilla, ei jätä ketään kylmäksi. Evästauko nokipannukahveilla keskellä erämaata kruunaa elämyksen!

Esimerkkipaketti

4 PÄIVÄÄ LEVILLÄ
Ajankohta: talvi
Ryhmä: 6 henkilöä

ESIMERKKIOHJELMA

1. päivä
Saapuminen Kittilän Lentoasemalle jossa olemme asiakkaita vastassa kentällä. Tervetuliaismaljat ja kuljetus majoitukseen. Illallinen Saamen Kammissa

2. päivä
Aamiainen. Lähtö huskysafarille. Safarilla pääsemme tutustumaan rekikoirien elämään. Kaikki saavat ajaa omaa valjakkoa. Retken päätteeksi nokipannukahvit ja kunnon lappilaiset leivät. Lounas Levillä. Vapaata ohjelmaa: laskettelu, hiihto, shoppailu jne. Kuljetus Sammuntuvalle savusaunaan ja avantouinnille. Illallinen Eemelinpirtissä privaattikokin herkullisten ruokien parissa. Kuljetus majoitukseen.

3. päivä
Aamiainen. Tuomme asiakkaille kelkkavarusteet ja lähdemme oppaan johdolla n. 3 tunnin mittaiselle kelkkasafarille. Välillä pysähdymme pilkkimään tunturijärvelle sekä nautimme lohikeittolounaan. Paluu Leville. Vapaata ohjelmaa Levillä. Illallinen Ravintola Pihvipirtissä. 

4. päivä
Aamiainen. Vapaata ohjelmaa. Kuljetus lentoasemalle.

Esimerkkihintoja

Yöpyminen hotelli K5 1hh huoneet 3090 eur
Kuljetukset Levin alueella 800 eur
Huskysafari (sis.kahvit ja leivät) 975 eur
Savusauna Sammuntuvalla 350 eur
Illallinen Eemelinpirtti 440 eur + kokki 35eur/tunti 
Kelkkasafari 200 eur/kelkka + polttoaineet
Pilkkiohjelma 350 eur
Järjestelypalkkio 25% lisätään loppulaskuun

Hinta sisältää: yöpymiset K5 hotellissa 1 hh huoneissa, kuljetukset Levin alueella, huskysafari + varusteet + kahvit ja leivät, savusauna Sammuntuvalla + avanto + pyyhkeet ja saunatakit, kelkkasafari + polttoaineet + varusteet, pilkkimisen + välineet.
Lounaat, illalliset, välinevuokrat laskutuksen mukaisesti.

Hintoihin lisätään alv. 24%

 

 Kilauta myyntiin

Puh. 0400 468 567

tai heitä mailia