ban-kannella-porukkaa.jpg

Risteilyt

Uniikit reissut

# ainakinkerranelämässä

Oletteko nähneet ja kokeneet jo lähes kaiken?

Etsitkö uusia, erilaisia elämyksiä? Toteuta ne meidän kanssamme turvallisesti ja helposti. Olemme toteuttaneet vuosien varrella mitä erikoisimpia haaveita.

Jo pelkästään Joulukuinen meriretki maailman kauneimpaan saaristoon on suurimmalle osalle suomalaisistakin  ennenkokematon elämys. Myöhäissyksyn saaristo tarjoaa täydellisesti erilaisen fiiliksen ja maisemat, mitä kesäinen saaristo.

Jos meillä käy tuuri, olemme paikalla juuri silloin kun lahdet alkavat jäätymään.
Voimme yöpyä Isokarin majakan juurella  nauttien tyylikkäästä illallisesta. Toinen vaihtoehto on myöhäissyksyn purjehdus Kuunari Lokilla, tunnelma salongissa Marraskuun  illassa jää taatusti mieleen.

Sporttinen ryhmä voidaan viedä Kelkoilla Levin hiihtokeskuksesta vaikka jäämerelle asti . Elämys voi olla vain korkeatasoinen huvila ja sen rantasaunan pehmeät löylyt. Vai pidetäänkö tämän vuoden management meeting  Venäjällä Pietarissa unohtumattomissa puitteissa tai yritystaspahtumanne  Virossa linnassa Tallinan kupeessa?

Tai jäämurtaja retki talvella saaristoon ja pelastautumispuvuilla uimaan väylään.
Kalamiehille vaihtoehtojen kirjomme  on  loputon helikopterilla koskemattomille tunturijärville Raudun pyyntiin tai  ahvenanmaan saaristossa suurhaukea jahtaamaan. Nämä tapahtumat ovat jotain erilaista ja  jättävät ikuiset muistijäljet toisenlaisina elämyksinä teidän mieleen. Haluatko palkita parhaat työntekijäsi matkalla Suomeen näihin elämyksiin?
 
Edellä mainitut vain muutamia esimerkkejä  tekemistämme seikkailuista
Kysy lisää myyntipalvelustamme


 
Uniikit elämykset ovat kätesi ulottuvilla, tervetuloa.
 
Kimmo Hotanen
ElämysjohtajaUltimate

Kun rakennetaan tilaisuuksia ja tapahtumia ryhmille, jotka ovat kokeneet paljon ja nähneet jo lähes kaiken, isäntänä tehtävä on sinulle haastava. Miten vielä yllättää nämä ihmiset jollain poikkeavalla tavalla, tavalla mikä muistetaan pitkään.

Anna ryhmäsi koko ja aikataulu tuotantoryhmällemme ja kerro vähän mitä he ovat jo tehneet. Näillä tiedoilla rakennamme sinulle uniikin tilaisuuden. Rakastamme haasteita! Uniikin elämyksen ei välttämättä tarvitse olla rajua extremeä ja vaatia kovaa kuntoa, vaan oikealla suunnittelulla ja ammattitaidollamme huikeat elämykset voivat olla yksinkertaisempia ja lähempänä kuin arvaatkaan. Meri on pääelementtejämme ja siellä tehtävät ohjelmat ovat poikkeuksetta keränneet kiitosta. Varsinkin alkukeväällä ja loppusyksyllä saaristo tarjoaa upeita elämyksiä. Armeijateltan pystytys luodolle ja siellä yöpyminen kera kalastuksen ja itse nuotiolla valmistettujen kalaherkkujen syönti on jotain, mitä moni nykypäivän ihminen on tehnyt viimeksi ehkä armeijassa. Lapissa voimme viedä asiakkaasi kelkoilla aina Jäämerelle asti.

 

Families

Kun koko perhe matkustaa, ongelmaksi tulee usein perheen eri intressit ja toiveet. Olemme HG:ssä ratkaisseet tämän. Palvelumme kattaa myös lastenhoitopalvelut ja lapsille suunnatut ohjelmat.

Naisväen olemme ottaneet erityisesti huomioon ja heille olemme rakentaneet omat hyvinvointiohjelmat, missä jokainen saa kauneushoidot sekä henkilökohtaiset kunto-ohjelmat, unohtamatta shoppailukierroksia shampanjan kera.
Miesväen viemme vaikka kalastamaan, ja muulle perheelle rakennamme omat, heitä kiinnostavat ohjelmansa.
 

ESIMERKKIPÄIVÄ PERHEOHJELMASTA
 
Majoitus Naantalin Kylpylässä
Kalaoppaamme noutavat perheen miehet aamiaisen jälkeen hotellin aulasta ja kalaveneet odottavat rannassa.
Lastenhoitajamme ottavat lapsenne päiväksi ja heillä on ohjelmassa Muumimaailma sekä hieman varttuneemmille Väskin seikkailusaari. Äiti voi tietenkin osallistua tähän jos näin halutaan, tai äiti voi viettää arvokasta vapaa-aikaa, esimerkiksi käymällä kauneushoidoissa, jotka olemme valmiiksi varanneet, sekä tehdä henkilökohtaisen kunto-ohjaajan kanssa omat kunto- sekä ravinto-ohjelmat.

Kerro myyntipalveluun toiveesi ja suunnitellaan teille unelmamatka.

 

 Kilauta myyntiin

Puh. 0400 468 567

tai heitä mailia