ban-kannella-porukkaa.jpg

Risteilyt

TYKY-päivät ja luovaa toimintaa

#

Asiakas
Froneri
Asiakkaan toive

Asiakas halusi järjestää kesäpäivät sekä TYKY-päivät Hangossa aktiviteetteinen ja iltajuhlineen

HG toteutus
Kuljetus Ryhmätoimintaa Ruokailu Majoitus Kokoustila

ban-videokuvaus.jpg

Kamera käy!

Ensimmäisenä päivänä asiakkaat saapuivat hotellille Hankoon, missä tuottajamme odottivat heitä ja ohjasivat kirjautumisen huoneisiin. Kaikki hotellin kokoustilat oli varattu ja etukäteen niihin oli kuljetettu asiakkaan uudet lanseerausta odottavat tuotteet, sekä kattava aamiainen kokoustamista varten.

Lounaan jälkeen asiakas jatkoi kokoustamista ja henkilökuntamme oli avustamassa.

Jaoimme asiakkaat 10 eri ryhmään ja annoimme seuraavana päivänä toteutettavan aktiviteetin toimeksiannon, joka alkoi jo samana iltana. Jokainen ryhmä tulisi tekemään oman TV-mainoksen, minkä he saivat käsikirjoittaa, puvustaa, ohjata, tuottaa, näytellä sekä jälkikäsitellä yhdessä editoijamme sekä tuottajamme kanssa.

Yksi huone oli täynnä asiakkaan omaa tuote-rekvisiittaa, sekä puvustuksen rekit meikkeineen ja peruukkeineen, josta kukin ryhmä sai käydä hakemassa tarvittavan määrän itselleen seuraavan päivän kuvauksia varten. Paikalla oli oikea monikameraohjaaja, kuvaaja sekä leikkaaja, joiden kanssa ryhmät saivat hioa käsikirjoitusta, kuvasuunnitelmaa, puvustusta, draaman kaarta sekä näyttelijävalintoja.

Illalla asiakkaat vietiin syömään rannan ravintolaan.

Toisena päivänä aloitimme tv-mainosten kuvauksen. Muut ryhmät kokoustivat sillä välin kun toiset kuvasivat. Hotellille oli järjestetty runsas lounas. Kun kaikki TV-mainokset oli kuvattu, aloitimme mainosten editoimisen ja työstimme mainokset valmiiksi asiakkaille.

Olimme järjestäneet rantahietikolle ison juhlateltan ja somistaneet sen Beach-party hengessä barbeque-grillibileineen ja tunnelman kruunasi bilebändi ja tanssit rantahietikolla.

Kolmantena aamuna asiakkaat näkivät upeat tuotoksensa aamiaisen jälkeen ja naurussa oli piteleminen. Kotimatkalle lähti joukko tyytyväisiä fronerilaisia.